Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Stereokartering

Stereokartering is het inwinnen van vectoren uit (stereoparen) aan de hand van luchtfoto’s. Deze methode wordt voornamelijk gebruikt als effectieve methode om objecten in landschappen in kaart te brengen of om mutaties in een bepaald gebied vast te stellen t.b.v. bijvoorbeeld BGT/ IMGeo objecten en kaartvervaardiging.

Stereokartering vs orthofoto’s

Kartering in stereo is veel nauwkeuriger dan inwinning op basis van alleen een orthofoto. Bij een orthofoto is de kans op het missen van informatie door omvalling groter aanwezig. Daarnaast heeft stereo kartering nog een groot voordeel; de z-waardes van alle punten wordt ook ingewonnen.

Geodesie diensten voor het beste meetresultaat

Metingen moeten secuur zijn. En daar staan we voor. LBA Projectbureau werkt onder andere voor waterschappen en bouw- en infrabedrijven. Bekijk de projecten die we voor diverse opdrachtgevers hebben afgerond en maak LBA Projectbureau uw zakelijk partner in stereo kartering. LBA Projectbureau levert behalve stereo kartering ook diensten waaronder:

Meer informatie over stereo kartering

Wilt u meer weten over stereo kartering diensten door Projectbureau LBA en over de kosten voor het in kaart brengen van uw landschap met stereo kartering? Neem dan contact op via info@lbaprojectbureau of bel (0544) 37 78 80.


Recente projecten: