Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Revisie riolering

De riolering en de waterhuishouding zijn tegenwoordig hot items voor gemeenten: vuil water en regenwater moeten worden gescheiden worden afgevoerd. Een bestaande riolering moet zo worden gereconstrueerd, terwijl van een nieuw stelsel revisie moet worden aangeleverd. Laat de revisie van uw riolering over aan de specialisten van LBA Projectbureau.

Revisie van een riolering

LBA Projectbureau is specialist op het gebied van revisie van rioleringen. Hierdoor meten de specialisten van LBA Projectbureau met behulp van NAP bouten (RWS) de z-waarde uit een doorgaande waterpassing. Met behulp van de coƶrdinaat die door de z-waarde berekend wordt beschikken wij over de juiste diepte van de waterpassing dat bijdraagt aan het leveren nauwkeurige gegevens.

LBA: meten met de passende apparatuur

Met behulp van de juiste apparatuur en software kunnen we belangrijke gegevens als z-waardes, hoogtes en volumes meten. Hierbij is essentieel dat de bestaande stelsels goed worden ingemeten in RD en NAP. We maken gebruik van apparatuur dat de diepte in meet. Hierdoor kunnen we door het asfalt heen meten en op die manier meten we de juiste z-waarde. Nadat we de juiste gegevens hebben gewonnen plaatsen we deze direct in een database. Tenslotte worden na het inmeten de gegevens in elk gewenst protocol aangeleverd, waar vervolgens de exacte vervolgstappen mee kunnen worden gezet in het reconstructie- en revisiewerk van een riolering.

Meer informatie over revisie riolering

Wilt u meer weten over de revisie van riolering door LBA Projectbureau? Neem dan contact op met Jan-Willem Oude Bos via info@lbaprojectbureau of bel (0544) 37 78 80.

Recente projecten: