Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

DTM-metingen

Hoeveel grond is er nodig voor het ophogen van een perceel? Of hoeveel grond moet er juist worden afgevoerd om de gewenste verschraling te bereiken? LBA is deskundig op het gebied van het Digitale Terrein Model (DTM).

Waarom een DTM-meting?

Met behulp van een DTM-meting wordt een terrein in 3D ingemeten zodat er vervolgens een 3D-model DTM van het ingemeten terrein ontstaat. Met behulp van de DTM kunnen vervolgens berekeningen worden uitgevoerd die van toepassing zijn op bijvoorbeeld de juiste hoogte, volume of inhoud van een terrein. Het bezitten van een DTM is de basis voor het vaststellen van een nauwkeurig hoogteplan voor uw project.

Onze DTM-metingen

Een van de DTM-meting die wij uitvoeren is een inhoudsbepaling. Een inhoudsbepaling wordt gebruikt voor het bepalen van de inhoud van gronddepots, wegen en cunet. Verder is LBA Projectbureau deskundig op het gebied van het bepalen van de grondbalans van toekomstig nieuwbouwterrein. Ten slotte geven wij aandacht aan het bepalen van de gemiddelde terreinhoogte aan de hand van ingemeten hoogtes.

DTM-metingen projecten

Bekijk onze projecten en zie hoe en met welk resultaat wij een DTM-meting uitvoeren.

Meer informatie over DTM-metingen

Wilt u meer weten over DTM-metingen door LBA Projectbureau? Neem dan contact op met Jan-Willem Oude Bos via info@lbaprojectbureau of bel (0544) 37 78 80.

Recente projecten: