Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Detailmetingen

LBA Projectbureau voert voor uiteenlopende opdrachtgevers detailmetingen uit ten behoeve van nieuwe ontwerpen op het gebied van infra, reconstructie en nieuwbouw.

Detailmetingen door LBA Projectbureau

Bij het maken van een detailmetingen brengt LBA Projectbureau alle fysieke zichtbare objecten in kaart. Hierbij kunt u denken aan percelen, kadastrale grenzen, bouwterreinen, gebieden en landkaarten. Met behulp van de juiste apparatuur geven wij een accuraat beeld van de te meten gebieden. Hierin worden ook de kleinste objecten meegenomen. Het inmeten van de verschillende gebieden gebeurd naar wens van de opdrachtgever en op verschillende manieren.

Tachymetrisch meten en 3D-scannen

LBA Projectbureau meet detailmetingen op verschillende manieren in. Er kan tachymetrisch gemeten worden met een uitstekende kwaliteit en zorgvuldigheid. Daarnaast kan er gemeten worden met behulp van een 3D scanner. Doordat wij specialist zijn op het gebied van 3D scannen kunt u er zeker van zijn dat de detailmetingen nauwkeurig en overzichtelijk zijn.

De basis voor een nieuw ontwerp

De uitgevoerde detailmetingen worden omgezet naar maatvaste digitale ondergronden in RD en NAP en worden ingepast op bestaande GBKN-kaart. Hierdoor fungeren de detailmetingen als uitstekende basis voor uw nieuwe werk of ontwerp. Bekijk onze projecten om te zien hoe wij de basis voor uw nieuwe ontwerp leggen.

Meer informatie over detailmetingen

Wilt u meer weten over detailmetingen door LBA Projectbureau? Neem dan contact op met Jan-Willem Oude Bos via info@lbaprojectbureau of bel (0544) 37 78 80.

Recente projecten: