Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Geodesie Beter meten

LBA Projectbureau biedt u een uitgebreid aanbod aan geodesie diensten. Van het meten en splitsen van kadastrale grenzen, tot maatvoering en uitzetten ten behoeve van spoor en infra.

Wat is geodesie?

Geodesie is een meetkundige wetenschap waarmee vormen en diverse punten op de aarde kunnen worden bepaald en vastgelegd. LBA Projectbureau legt met moderne (3D) scanapparatuur de geo-informatie (RD en NAP) vast. Hiermee zorgen we voor een stevig fundament voor elke vervolgstap in uw werkproces en worden faalkosten door meetfouten op voorhand geminimaliseerd.

Geodesie diensten

LBA biedt u een uitgebreid aanbod aan geodesie diensten. Dat gaat van het meten en splitsen van kadastrale grenzen, tot maatvoering en uitzetten ten behoeve van spoor en infra. We zijn specialist in:

De klantenkring van LBA omvat onder andere het Kadaster en de Dienst Landelijk Gebied, maar ook gemeenten en provincies, bouwbedrijven, waterschappen, nutsbedrijven, Prorail, civiele aannemers, industriƫle productiebedrijven en particulieren. Staat uw organisatie er niet bij? Neem dan contact met ons op, want mogelijk kunnen we u toch van dienst zijn.

Kwaliteit staat voorop

Als expert op het terrein van geodesie vinden we de kwaliteit van onze diensten en producten heel belangrijk. We zorgen er daarom voor dat we op tijd leveren, maar we zorgen ook voor nauwkeurige en complete data. We blijven zoveel mogelijk binnen de planning, zetten gedegen kennis in en denken met u mee over de meest efficiƫnte oplossingen. Onze ervaren medewerkers, de modernste apparatuur en software maken dit niveau van kwaliteit mogelijk.

Meer informatie over geodesie

Wilt u meer weten over wat LBA Projectbureau voor u kan doen op het gebied van geodesie? Neem dan contact op met Jan-Willem Oude Bos via info@lbaprojectbureau of bel (0544) 37 78 80.

Recente projecten: