Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Geodesie Beter meten

Geodesie is de wetenschap om de vormen en diverse punten op de aarde te bepalen. LBA Projectbureau legt met moderne 3D apparatuur de geo-informatie (RD en NAP) vast. Hiermee zorgen we voor een stevig fundament voor elke volgende stap in het proces en worden faalkosten door meetfouten op voorhand geminimaliseerd.

Geodesie diensten

LBA biedt u een uitgebreid aanbod aan geodesiediensten. Van het meten en splitsen van kadastrale grenzen, tot maatvoering en uitzetten ten behoeve van spoor en infra. We zijn specialist in detail- en DTM-metingen met behulp van 3D scanning, we doen aan revisie van riolering, maatvoering voor waterschappen, de revisie van ondergrondse kabels en leidingen, deformatiemetingen en het positioneren van machines.

Voor wie werken we

De klantenkring van LBA omvat onder andere Kadaster en de Dienst Landelijk gebied, maar ook gemeenten en provincies, bouwbedrijven, waterschappen, nutsbedrijven, Prorail, civiele aannemers, industriƫle productiebedrijven en particulieren.

Kwaliteit staat voorop

Als expert op het terrein van geodesie zorgen we voor kwaliteit in onze diensten en producten. Dat doen we door op tijd te leveren, het bieden van een sterk en nauwkeurig product, door binnen de planning te blijven, gedegen kennis inzetten en meedenken met de klant. Onze ervaren medewerkers, de modernste apparatuur en software maken dit niveau van kwaliteit mogelijk.

Meer informatie over geodesie

Wilt u meer weten over wat LBA Projectbureau voor u kan doen op het gebied van geodesie? Neem dan contact op met Erik Schuurmans via e.schuurmans@lbaprojectbureau.nl of bel (0544) 37 78 80.

Recente projecten: