Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Voorbereiding & ontwerp

Als opdrachtgever bent u gebaat bij een soepel projectverloop. Steeds meer opdrachtgevers laten LBA Projectbureau dan ook bij de voorbereiding en het ontwerp van civiel technische projecten aanschuiven.

Projectvoorbereiding met een laserscanner

LBA Projectbureau werkt met behulp van een Leica p40 3D laser scanner. Hoe het werkt? We maken een gedetailleerde situatiescan die de stabiele basis onder het project zal zijn. Heel snel en uiterst precies brengen we bestaande gebouwen of het te ontwikkelen terrein in kaart. Wanneer nodig meten we ook nieuwe kadastrale grenzen in, wijzen percelen toe en leveren het kadaster de benodigde informatie aan. LBA Projectbureau is de garantie voor een perfecte voorbereiding. Goed, snel en tegen aantrekkelijke kosten. Want vanaf een duidelijke basis kunt u echt verder bouwen.

Geschikt voor de openbare ruimte en groene ruimtes

De specialisten van LBA Projectbureau  zijn meer dan ervaren in het maken van het civieltechnisch ontwerp voor de openbare ruimte en groene ruimte. De voorbereiding en ontwikkeling onder één dak uitvoeren bespaart u niet alleen kosten, maar het ontwerp kan direct worden ingepast in het 3D-model van LBA Projectbureau en het werkt ook efficiënt. U haalt immers het maximale rendement uit de synergie tussen het inmeten, het scannen van de bestaande situatie en het ontwerpen van de nieuwe situatie.

Projecten civiele techniek

Bekijk onze projecten en zie hoe we de voorbereiding en het ontwerp hebben aangepakt met het scannen van de omgeving. Behalve de projecten aan de openbare ruimte en groene ruimte werken we ook in de bouw en geodesie.

Meer informatie over voorbereiding en ontwerp

Wilt u meer weten over voorbereiding & ontwerp in civiel technische projecten door LBA Projectbureau? Neem dan contact op met Jan-Willem Oude Bos via jw.oudebos@lbaprojectbureau.nl of bel (0544) 37 78 80.

 

Recente projecten: