Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Toezichthouder en directie civiele techniek

De toenemende regelgeving en werkdruk maken dat steeds meer opdrachtgevers de toezicht en de directievoering op infraprojecten uitbesteden. LBA Projectbureau biedt toezicht en directie bij civieltechnische projecten met een toezichthouder civiel. Wanneer u projecten in uitvoering hebt, dan bewaken onze toezichthouders en directievoerders uw uitvoeringsprocessen, projectfinanciën, de planning, kwaliteit, efficiëntie, contractafspraken, leveringen, administratie en veiligheid. We doen aan risicobeheersing en voorkomen meerwerk. En dat geeft u ruimte voor andere belangrijke zaken.

Overige diensten

LBA biedt een compleet dienstenpakket. We zijn specialist in het uitzetten van nieuwbouw- en renovatieprojecten, het inmeten van een bestaande situatie, eventueel met behulp van de Leica p40 3D laser scanner. We verzorgen het bouwmanagement van bouwkundig advies, daarnaast maken we complete ontwerpen en regelen we de totale bouwaanvraag. En ook prettig: U hebt één centraal aanspreekpunt. Bekijk onze projecten en zie hoe we plannen tot uitvoering brengen en de voorbereiding en het ontwerp hebben aangepakt met het 3D scannen van de omgeving. Behalve aan projecten in de civiele techniek werken we ook in de bouw en geodesie. Met onze voortdurende focus op kwaliteit, een oplossingsgerichte instelling en wijze van communiceren bereiken we een soepele samenwerking met alle uitvoerende partijen. We zijn duidelijk en hebben uw belangen altijd voorop staan.

Meer informatie over toezicht en directie

Wilt u meer weten over toezicht & directie door een toezichthouder civiel bij civieltechnische projecten door LBA Projectbureau? Neem dan contact op met Jan-Willem Oude Bos via jw.oudebos@lbaprojectbureau.nl of bel (0544) 37 78 80.

Recente projecten: