Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Bestek & aanbestedingen

Hebt u plannen voor het (ver)bouwen van een groot vastgoedproject? Laat de specialisten van Projectbureau LBA uw bestekplan, aanbesteding en aanbestedingstraject voor civieltechnische projecten schrijven. LBA zorgt ervoor dat u goed voorbereid kunt meedoen aan openbare en beperkte aanbestedingstrajecten voor de grond, water- en wegenbouw. We maken een aanbesteding en houden daarbij rekening met gunningscriteria, selectiecriteria, de jurisprudentie en deadline.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het laten opzetten van een technisch bestekplan. Onze bestekschrijvers beschrijven tot in detail de voorwaarden van het te bouwen object die als basis kunnen worden gebruikt voor prijsvorming. Een bestekplan omvat ondermeer:

  • bestektekening
  • administratieve voorwaarden
  • juridische en technische bepalingen
  • materialen
  • uitvoeringsvoorwaarden
  • een functionele beschrijving
  • een presentatie beschrijving
  • of een volledige beschrijving

Ontdek de mogelijkheden van LBA Projectbureau

Steeds meer gemeenten en projectontwikkelaars ontdekken in LBA een onafhankelijke, meedenkende partner die het volledige proces efficiënt en kostentechnisch interessant laat verlopen. Het uitbesteden van de aanbesteding zorgt ervoor dat de continuïteit en slagvaardigheid van uw organisatie optimaal in stand blijft.

Onze werkzaamheden

LBA Projectbureau is in veel gebieden goed thuis. Maak onder andere gebruik van onze kennis en ervaring met betrekking tot het reconstrueren van kadastrale grenzen, kadastraal splitsen, detail metingen, DTM metingen, revisie van riolering, maatvoering voor waterschappen, revisie van ondergrondse kabels en leidingen, maatvoering voor infra en spoor, deformatiemetingen en het positioneren machines. LBA Projectbureau presenteert haar relaties een compleet dienstenpakket. Zo zijn we specialist in het uitzetten van nieuwbouw- en renovatieprojecten, het inmeten van een bestaande situatie. Eventueel met behulp van de Leica p40 3D laser scanner. Het verzorgen van het bouwmanagement en het geven van bouwkundig advies. Daarnaast maken we complete ontwerpen en verzorgen we de totale bouwaanvraag. U heeft één centraal aanspreekpunt.

Civiel technische projecten

Bekijk onze projecten en zie hoe we plannen tot uitvoering brengen en de voorbereiding en het ontwerp hebben aangepakt met het 3D scannen van de omgeving. Behalve aan projecten in de civiele techniek werken we ook in de bouw en geodesie.

Meer informatie over bestek en aanbestedingen

Wilt u meer weten over bestek en aanbestedingen voor civiel technische projecten door LBA Projectbureau? Neem dan contact op met Jan-Willem Oude Bos via jw.oudebos@lbaprojectbureau.nl of bel (0544) 37 78 80.

Recente projecten: