Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Bestek & aanbestedingen

Laat de specialisten van Projectbureau LBA uw bestekplan, aanbesteding en aanbestedingstraject voor civiel technische projecten verzorgen.

Ontdek de mogelijkheden van LBA Projectbureau

Steeds meer gemeenten en projectontwikkelaars ontdekken in LBA een onafhankelijke, meedenkende partner die het volledige proces efficiënt en kostentechnisch interessant laat verlopen. Het uitbesteden van de aanbesteding zorgt ervoor dat de continuïteit en slagvaardigheid van uw organisatie optimaal in stand blijft.

Onze werkzaamheden

LBA Projectbureau is in veel gebieden goed thuis. Maak onder andere gebruik van onze kennis en ervaring met betrekking tot het reconstrueren van kadastrale grenzen, kadastraal splitsen, detailmetingen, DTM metingen, revisie van riolering, maatvoering voor waterschappen, revisie van ondergrondse kabels en leidingen, maatvoering voor infra en spoor, deformatiemetingen en het positioneren machines.

Compleet dienstenpakket

LBA Projectbureau presenteert haar relaties een compleet dienstenpakket. Zo zijn we specialist in het uitzetten van nieuwbouw- en renovatieprojecten, het inmeten van een bestaande situatie. Eventueel met behulp van de Leica p40 3D laser scanner. Het verzorgen van het bouwmanagement en het geven van bouwkundig advies. Daarnaast maken we complete ontwerpen en verzorgen we de totale bouwaanvraag. U heeft één centraal aanspreekpunt.

Civiel technische projecten

Bekijk onze projecten en zie hoe we plannen tot uitvoering brengen en de voorbereiding en het ontwerp hebben aangepakt met het 3D scannen van de omgeving. Behalve aan projecten in de civiele techniek werken we ook in de bouw en geodesie.

Meer informatie over bestek en aanbestedingen

Wilt u meer weten over bestek en aanbestedingen voor civiel technische projecten door LBA Projectbureau? Neem dan contact op met Jan-Willem Oude Bos via jw.oudebos@lbaprojectbureau.nl of bel (0544) 37 78 80.

Recente projecten: