Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Civiele Techniek Van weiland tot woning

U stelt stevige eisen aan uw civieltechnische partner. Hij moet uitblinken in kwaliteit, efficiƫntie en kostenbewustzijn. En terecht. Dan is het goed dat dit gesneden koek is voor de ervaren specialisten van LBA Projectbureau. Bent u opzoek naar een vakbekwame partner voor werkzaamheden op het gebied van civiele techniek? Met veel vakmanschap, verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor uw belangen voeren we uw civiele werkzaamheden uit.

Civiele werkzaamheden voor alles wat met bouwen te maken heeft

LBA is een onafhankelijke speler op het terrein van civieltechnische werken. De civiel technische specialisten van LBA zijn inzetbaar bij voorbereiding en voor begeleiding van bouwprojecten. We maken ons samen sterk in reconstructies, bouw- en woonrijp maken, maar ook waterbouwkundige constructies en hoogwaardige openbaar vervoer voorzieningen. We meten in, ontwerpen, maken het bestekplan, verzorgen de aanbesteding, houden toezicht, voeren de directie tot aan de uiteindelijke bouwmaatvoering en het inmeten van de aangelegde boven- en ondergrondse infrastructuren.

De klanten van LBA Projectbureau

De klantenkring van LBA omvat onder andere gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, waterschappen, weg- en spoorbeheerders,
aannemersbedrijven (civiel) en nutsbedrijven. Staat uw branche of ondernemingstype er niet bij, maar bent u wel bezig met een civieltechnisch project? Neem dan contact op. We kijken graag naar de mogelijkheden voor uw project met behulp van onze diensten.

Ontzorgen met kwalitatief hoogwaardige civieltechnische werken

LBA faciliteert u met specifieke onderdelen binnen een project en kan, als u wenst, ook de volledige uitvoering voor u verzorgen. LBA is in veel gebieden thuis. Maak gebruik van onze kennis en ervaring met betrekking tot projectvoorbereiding, inmeten projecten, ontwerpen, maken van het bestek, verzorgen van de aanbesteding, toezicht houden op de uitvoering en directievoering.

Meer informatie over civiele techniek door LBA

Wilt u meer weten over wat LBA Projectbureau als civiele aannemer voor u kan doen op het gebied van civiele techniek en civiele bouw? Neem dan contact op met Jan-Willem Oude Bos. We zijn u ook graag van dienst met bouw, geodesie en 3D scannen.

Recente projecten: