Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Tekenwerk in de bouw

De ontwerpers en tekenaars van LBA Projectbureau verzorgen bouwkundig tekenwerk voor bedrijven, instellingen en particulieren van A tot Z. Ontdek wat LBA Projectbureau voor uw bouwproject kan betekenen.

Goed starten met een doordacht ontwerp

Wanneer u LBA Projectbureau inschakelt voor bouwkundig tekenwerk, dan starten onze specialisten met het grondig inventariseren van uw wensen en vigerende eisen in een persoonlijk gesprek. We bekijken de haalbaarheid en rekenen alles nauwkeurig door. Daarna vertalen we alle input naar een bouwkundige tekening en ontwerp. Daarbij heeft u de mogelijkheid om 3D scanners en landmeters van LBA Projectbureau in te zetten zodat u kunt zien hoe uw ontwerp past binnen de geplande omgeving.

Diverse soorten bouwkundige tekeningen

De ontwerpers en tekenaars van LBA Projectbureau maken voor u (schets)ontwerptekeningen, constructietekeningen, werktekeningen, verkooptekeningen, bestektekeningen, tekeningen voor gebouwopnames en onderhoud, revisietekeningen en andere tekeningen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voldoet aan de officiƫle normen

De bouwkundige tekeningen van de ontwerpers en tekenaars bij LBA Projectbureau voldoen aan de gestelde eisen en normen, waaronder de NEN 2302 en NEN 2570. De bouwkundige tekeningen bevatten alle informatie die nodig is voor de realisatie van uw project en zijn duidelijk en direct bruikbaar voor alle betrokkenen bij de uitvoering.

Vergunningen regelen

Als uw wilt handelt LBA Projectbureau voor u de volledige bouwaanvraag af, waaronder de vergunningstekening, het bouwbesluit, toetsingen en omgevingsvergunningen.

Meer weten over bouwkundig tekenwerk

Wilt u meer weten over bouwkundig tekenwerk door LBA Projectbureau? Neem dan contact op met Eric Hummelink via e.hummelink@lbaprojectbureau.nl of bel naar 0544 37 78 80. Kijk alvast bij de bouwkundige projecten die we hebben ondersteund.

Recente projecten: