Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

maatvoering

Maatvoering

Vooral in de bouw is de uitspraak meten is weten een belangrijke waarheid. Meetfouten kunnen u als architect, aannemer of constructeur een behoorlijke vertraging opleveren en op kosten jagen. LBA Projectbureau zorgt voor nauwkeurige maatvoering in de bouw door middel van metingen en controles met 3D scanapparatuur van Leica en TopCon.

Meteen goed meten

Nauwkeurige metingen op de bouwplaats zorgen voor een solide basis voor de rest van de bouwfases. Begin daarom gelijk goed. LBA Projectbureau ondersteunt bouwmeten met 2D en 3D metingen. De specialisten van LBA Projectbureau regelen de voorbereiding van de metingen en begeleiden het scanproces. Dat doen we snel, efficiënt en natuurlijk in goed overleg met de opdrachtgever. De resultaten van de 3D scan metingen kunnen we voor u omzetten in een BIM model of technische tekening.

Bestaande metingen controleren

Wilt u bestaande metingen op een kaart of tekening laten toetsen? Onze scans helpen als een nauwkeurige gegevensbron voor het controleren van metingen. Dat kan gaan om het toetsen van metingen van de omgeving en het controleren van objecten op hoofdmaatvoering en detailmaatvoeringen. Maar ook het hoogtepeil, het ankerplan en staalconstructies controleren we als u wilt tot op de millimeter nauwkeurig. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw project en bekijk alvast de projecten waarbij LBA Projectbureau heeft ondersteund met maatvoering in de bouw.

Meer informatie over maatvoering in de bouw

LBA Projectbureau is een onafhankelijke partij gespecialiseerd in maatvoeringen in de bouw door middel van 2D EN 3D scanapparatuur. Wilt u meer weten over maatvoering door LBA? Neem dan contact op met Eric Hummelink via e.hummelink@lbaprojectbureau.nl of (0544) 37 78 80.

Recente projecten: