Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Advisering & management

Hebt u advisering en management nodig op het gebied van bouwprojecten? Aan LBA Projectbureau heeft u een betrokken partner. We zijn ervaren op het gebied van bouwtechniek en –organisatiemanagement. We delen onze ervaring dan ook graag met u.

Advies

LBA is een bouwkundig adviesbureau en adviseert u graag en goed met betrekking tot alles wat met bouwen te maken heeft. Als bouwadviesbureau faciliteren we u met advies bij het:

  • selecteren van bouwteampartners,
  • opstellen van een programma van eisen,
  • formuleren van een bouwkundige opdracht,
  • opleveren van een bouw,
  • en geven we een second opinion als u daarom vraagt.

Organisatie

Ook de organisatorische kant van de bouw als bouwmanagementbureau kennen we als onze broekzak. Voor een groeiend aantal opdrachtgevers voeren we het bouwmanagement, de directie, houden we toezicht en managen we tal van andere processen. Daarmee hebt u de handen vrij heeft voor de dagelijkse werkzaamheden met de zekerheid van een perfect bouwverloop.

Alles in huis

LBA projectbureau heeft alles in huis om een bouwproject en het bijbehorende (voor)onderzoek van A tot Z in goede banen te leiden. Wie weet wilt u eerst een goede inschatting maken van alle maten en werkzaamheden in een oud en verlaten pand voor de sloop of juist voor renovatie, dan is het maken van een gedetailleerde 3D scan met de Leica P40 de perfecte methode. Maar ook voor opdrachten in het specialisme geodesie bent u bij LBA welkom. We kunnen u supporten met onder andere de:

Meer informatie over advisering en management

Meer weten over advisering & management door Projectbureau LBA? Neem dan contact op met Eric Hummelink via e.hummelink@lbaprojectbureau.nl of bel (0544) 37 78 80.

Recente projecten: