Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Bouw Beter meten

Beter meten

LBA Projectbureau ondersteunt een steeds groeiend aantal architecten, constructeurs en aannemers bij de invulling van maatvoering in de bouw. Dankzij een precieze maatbeheersing wordt u niet geconfronteerd met verliezen en vertragingen, waardoor eventuele faalkosten minimaal blijven. LBA Projectbureau biedt opdrachtgevers, architecten en bouwers zekerheid tijdens het uitvoeren van 0-metingen en het uitzetten van bouwprojecten.

Een compleet pakket met diensten voor de bouw

LBA presenteert klanten een compleet dienstenpakket. We zijn specialist in:

  • het uitzetten van nieuwbouw- en renovatieprojecten;
  • tekenwerk in de bouw;
  • het inmeten van een bestaande situatie met een Leica P40 3D laser scanner;
  • het verzorgen van het bouwmanagement;
  • ondersteuning tijdens de bouw;
  • bouwbegeleiding tijdens uitvoering;
  • en het geven van bouwkundig advies.

Daarnaast maken we complete ontwerpen en verzorgen we desgewenst de totale bouwaanvraag. U heeft met LBA één centraal aanspreekpunt voor alle bouwzaken.

Andere werkzaamheden

LBA is in veel gebieden goed thuis, waaronder in geodesie, civiele techniek en 3D scannen. Maak gebruik van onze kennis en ervaring met betrekking tot maatvoering nieuwbouw- en renovatieprojecten, het uitzetten van installatiepunten van bijvoorbeeld waterafvoer, het inmeten bestaande situaties onder andere na (gedeeltelijke) sloop, vlakheidsbepalingen, controle van maatvoering, (detail)tekenwerk, aanvragen bij welstand- en bouwvergunningen, het maken van bestek en het verzorgen van een aanbesteding, bouwkundig advies en management.

Meer informatie over bouw

Wilt u meer weten over wat LBA Projectbureau voor u kan doen op het gebied van de bouw? Neem dan contact op met Eric Hummelink via e.hummelink@lbaprojectbureau.nl of bel (0544) 37 78 80. We denken graag met u mee.

Recente projecten: