Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

3d inmeten woning

3D inmeten: woning

LBA projectbureau is gespecialiseerd in het 3D inmeten van gebouwen en omgevingen, waaronder woningen. Bij verbouwingen, onderhoudsingrepen, renovaties of de verkoop of inkoop van vastgoed is de maatvoering cruciaal. Snel en efficiënt meten wij woningen in met de 3D laser scanner. Binnen enkele seconden brengt de 3d laserscanner de gehele woning tot in detail in kaart. Het resultaat: 3D meetpunten, puntenwolken (pointclouds) en 2d en 3d modellen.

Voordelen van 3d inmeten van een woning

Een goede maatvoering tijdens de bouw voorkomt faalkosten en zorgt ervoor dat het bouwproces geen onnodige vertraging oploopt. Steeds meer aannemers, architecten en constructeurs laten daarom een woning 3D inmeten met een laserscanner. Wij gebruiken hiervoor de Leica p40, de snelste en nauwkeurigste scanstation ter wereld. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor 3D TruView: dit is een eenvoudige manier om de voor u gemaakte scan op uw eigen computer te bekijken. Met 3D TruView kunt u achteraf nog maten doornemen, en notities of markeringen aanbrengen.

3D inmeten met de 3D laserscanner

Naast woningen meten wij ook gebouwen, omgevingen, monumenten, bruggen en andere locaties is met de 3D laser scanner. Bekijk ook enkele van onze 3D laser scan projecten, zoals het Kulturhus te Dinperlo of de verborgen kamer in Arnhem. LBA Projectbureau ontzorgt u graag bij het 3D inmeten van een project: het 3D meten wordt geheel verzorgd door onze specialisten op dit gebied.

Recente projecten: