Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

Projectbureau voor
Civiele techniek, Bouw & Geodesie

(0544) 377880

(040) 8200138

Puntenwolk

3D scannen Uiterste Precisie

Het 3D model vormt de perfecte basis voor (bouw) tekeningen en 3D visualisaties. Het is daarom niet vreemd dat 3D scannen is met een enorme opmars bezig is. Gebouwen, straten, bruggen, archeologische opgravingen, landschappen, maar ook machines en voertuigen worden met een 3D scanner tot in detail in beeld gebracht.

Top scan materiaal van LBA Projectbureau

LBA Projectbureau weet alles over het scannen van een omgeving in 3D. We beschikken over een Leica P40 3D laser scanner. De Leica P40 is een van de nauwkeurigste en bekendste 3D laserscanners op de markt. Het apparaat scant 360 graden rond en brengt per seconde tot 1.000.000 punten in de omgeving in beeld. De scanner heeft een maximaal bereik van 270 meter en is op deze afstand tot op 4 mm nauwkeurig.

Waarom 3D scannen

3D scannen gaat snel, gedetailleerd en is veilig. Veilig omdat het niet meer nodig is om langer dan nodig in een gevaarlijk gebouw te verblijven. Plaats de scanner en de scan wordt gemaakt terwijl u toekijkt vanaf een veilige plaats. De scans kunnen gebruikt worden voor het inmeten en herinrichten van fabriekshallen, machines en voertuigen, ruilverkaveling en een realistische representaties van de omgeving. Tegelijkertijd is 3D scannen ook een aanvulling in de bouw, geodesie, civiele techniek en bij archeologische opgravingen. De Leica P40 3D scanner van LBA levert u:

  • een zeer nauwkeurig basisbestand wat compatible is met diverse computerprogramma’s,
  • snelle en veilige data-inwinning,
  • overzichtelijk gegevens en databeheer,
  • en lagere project- en beheerskosten.

Meer informatie over 3D scannen

Bekijk onze 3D laser scan projecten en zie wat er allemaal mogelijk is. Wilt u weten of 3D scannen voor uw project ook van toegevoegde waarde is? Wilt u een offerte voor een 3D scan opvragen of een offerte voor een 3D visualisatie? Neem dan contact op met René de Boer of bel (0544) 37 78 80.

Recente projecten: