3D BIM

Uw projecten van A tot Z in 3D BIM

Wilt u ook de voordelen van het werken met 3D BIM ervaren? BIM staat voor Bouwwerk Informatie Model. Een BIM is meer dan een 3D weergave van een model. Het model integreert verschillende disciplines en bevat uitgebreide informatie. Bij een bouwproces zijn vaak vele partijen betrokken, zoals: de opdrachtgever, architect, aannemer, adviseur en installateur. Met een 3D BIM kunnen al deze partijen eenvoudig samenwerken aan een project. Aanpassingen kunnen gemakkelijk worden bijgehouden in een BIM: de betrokken zijn altijd up-to-date van de laatste stand van zaken van het project. Weten hoe 3D BIM in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

Bouw informatie management met 3D BIM

Wij meten het project 3D in met onze 3D laserscanner in een puntenwolk, en zetten deze scandata vervolgens om in een 3D BIM. Het inscannen gaat snel en nauwkeurig. Wilt u meer weten over het inscanproces? Lees hier dan alles over het 3D laser scannen. Bouw informatie management wordt gemakkelijker en nauwkeuriger met 3D BIM.

Ga ook voor een hogere kwaliteit bouwprojecten met 3D BIM en ervaar ook:

  • Alle informatie op één centrale plaats;
  • Meer visueel inzicht in het ontwerp;
  • Een nauwkeurigere kostenraming;
  • Kans op meetfouten is uitgesloten;
  • Een kortere doorlooptijd van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering;
  • Tijd en daarmee geldbesparing.

Ervaar de voordelen van 3D BIM

Ervaar de voordelen van 3D BIM al in het ontwerpproces tot aan de uiteindelijke realisatie. Van werkvoorbereiding tot de uiteindelijke bouw zelf kunt u gebruik maken van 3D BIM. Na de realisatie kan de 3D BIM dienst doen als onderhoud- en beheermodel voor de opdrachtgever.

LBA Projectbureau is al sinds 2011 specialist op het gebied van 3D laser scannen. Wilt u ook werken met 3D BIM voor uw bouwproject? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.